luni, 7 februarie 2011

Copil inviat din morti de parintele Mihail de la Manastirea Baniceni

Copil inviat din morti de parintele Mihail de la Manastirea

vineri, 10 decembrie 2010 la 13:30
In anul 2008, in Joia Mare, copilul de 1 an şi 8 luni, al unei familii care participa la Slujbă la Mânăstirea Bănceni din Ucraina, a fost găsit în apă, într-o fântână arteziană din curtea Mânăstirii, după mai bine de 20 minute de căutări.

A fost dus la cel mai apropiat centru medical, unde medicul a constatat decesul copilului.

Dar Părintele Arhimandrit Mihail Jar, duhovnicul Mânăstirii Bănceni, care se afla la Kiev, a transmis prin telefon ca să fie pus copilul sub aparatele de respiraţie artificială, căci copilul nu este mort. Însă medicul nu a vrut să facă lucrul acesta, deoarece copilul nu mai avea puls.

La 6 ore de la petrecerea accidentului Părintele a sosit la centrul medical împreună cu o Cruce, în care sunt încorporate părticele din Sfânta Cruce şi moaşte. Când a atins pieptul copilului cu acea Cruce, inima copilului a început să bată, dar nu se observa nici o activitate cerebrală.

Copilul a fost dus la spitalul din Cernăuţi, unde Părintele Jar a venit cu o părticică din moaştele Maicii Serafima. Când Părintele a atins fruntea copilului cu acele moaşte copilul a strănutat şi a deschis ochii.

- “Copilul este conştient şi este în stare de convalescenţă …”, ne spune un frate din Suceava, care a fost recent în Ucraina şi a văzut copilul înviat.

Fetiţa se numeste Anişoara. Fotografia e facuta la spital la Cernauţi, la putina vreme dupa ce a inviat.

Slăvit să fie Domnul!

Sursa: www.agnos.ro

2 comentarii:

  1. gresit
    Copil inviat din morti de Hristos prin credinta robului sau Episcopul Longhin

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte adevarat,asa este,parintele Mihail Jar,acum Preasfintitul Longhin,a savarsit acesta minune numai datorita harului trimis de Sfantul Duh prin Dumnezeu.Fara Dumnezeu nu suntem nimic.
    Eu am preluat acest blog de pe siteul cu sursa mentionata.Va multumesc ptr intelegere,iertati=ma.

    RăspundețiȘtergere